Magnus Martin Carlsson

mannen myten legenden

Saturday, December 09, 2006

Bad Santas på Stensson i Eslöv

God jul på er alla !!
Vi var igår på Stensson i Eslöv för att Brinkenstjärna och Bad Santas var där och röjde. Vi kom dit 21:30 och knackade på till hotellets reception och dom släppte in oss. Vi såg Brinken direkt så han tog med oss med upp på hans hotellrum och han bjöd på Champagne, cider och Tequilla Rose, det var gott. Vi satt och snackade en stund med honom och några vänner till honom.
Sen när Stensson öppnade 22:00 gick vi ner där och efter en stund kom Bad Santas som är Robinson-Robban, Club Goa/Villa Medusa-Stefan Sahlin, Club Goa/Robinson-Frida Lundell, DJ Baran och Minitomten som är en dvärg som är 120 cm lång.
Brinken var kvällens DJ och dom andra bjöd på glögg och pepparkakor och umgick med gästerna. Jag drack några glas glögg och åt väl 20 pepparkakor eller nåt. Ett riktigt trevligt gäng som bjöd på sig själva.
Dom hade sen klockan 01:00 en liten modeshow med villiga gäster, det var tre tjejer och en kille som fick komma upp till tomtarna på scenen och få vars en julklapp med underkläder som dom fick om dom gick och bytte om och visade upp sig i underkläderna.
Här är bildernahttp://www.vimmel.biz/stensson/badsantas/index.html
God jul på er alla

0 Comments:

Post a Comment

<< Home